Friday, May 28, 2021

Happy Birthday Aish Syakir


Assalamualaikum semua. Alhamdulillah tertunai juga hasrat Aish nak sambut birthday dengan kawan kawan semalam. Ikutkan birthday dia 26 Mei tapi sebab cuti wesak maka buat lah semalam. 

Pkp ni ramai tak datang sekolah. Maka, berapa kerat je la murid yang hadir. Takpalah, janji dapat happy kan Aish. 

Happy birthday baby prem ummi. Satu satu nya anak ummi yang lahir emergency czer. Pertama kali czer terasa sangat bermakna peluang hidup di muka bumi ni. 

Selamat hari lahir anak ummi yang ke 4 tahun. Moga membesar dengan sihat dan berjaya dunia akhirat. 


Ni gambar sambut di rumah. Dia nak tema ultraman. Layankan je la. Wajah happy tak boleh sorok sangat tu. Haha. 



www.tips-fb.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...