ROTI BAKAR COKLAT KEJU


Pagi semua, salam Sabtu. Sarapan apa harini?Cuaca harini nampak cerah, dapat la nak cuci lebih sikit moga kering lah pakaian harapnya. Kebetulan stok keju masih ada, maka sarapan tadi saya cuma buat roti bakar tabur coklat dan keju saja. Mudah dan mengenyangkan. 

Bakar ada grill pan tu saja supaya ada corak jalur tu. Lepas tabur keju dan coklat tekan satu lapisan roti lagi atas dia. Bila roti bawah tu dah garing boleh terbalikkan roti. Tekan sikit agar melekat dengan coklat dan keju yang mula mencair. 

Suka keju? sila lah buat!

 

Post a Comment

8 Comments

  1. Sy pun suka bakar roti guna pan yg ada lekuk mcm tu.. suka tgk roti bakar ada garis-garis kejadiannya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. yums sedapnya! pg td MZ bf kat kedai mamak ajer sbb kena kuar utk hantar razeen gi tusyen kumon

    ReplyDelete
  3. Sedap dan lembut makan ni..

    ReplyDelete
  4. Kalau keju ni Dania paling suka....

    ReplyDelete
  5. Baru nak tanya macam mana da jalur tu...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah cuaca baik 2 hari lepas. Sedap tu ada cheese, ada coklat. Kenyang makan.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya... Jadi laper

    ReplyDelete
  8. Saya nih memang penikmat keju kak. Coklat pun suka. Tapiiii saya tak suka menggabungkan mereka berdua 🤣🤣. Jadi harus dipisah. Kalau coklat, coklat Saja. Kejupun begitu. Kalau digabung, jujur saya agak mual jadinya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca dan komen. Mohon komen yang baik2 saja. Segala komen berunsur fitnah atau kata2 kesat saya akan delete.