ROTI KERING BERGULA







 

Assalamualaikum. Ada lebihan roti yang dah nak expired jangan dibiarkan . lebih baik buat makanan yang satu ni daripada membazir. potong roti jadi 4 bahagian. sapu marjerin dan taburkan sedikit gula. bakar sampai garing dengan api atas bawah. dah sejuk boleh simpan dalam balang. time hujan best makan roti kering ni cicah dengan air kopi o. fuhh mantap

Post a Comment

6 Comments

  1. my fav ni! tapi saya tak pernah try buat sendiri..biasanya saya beli jer yg ready to eat dlm pack

    ReplyDelete
  2. Kami sebutnya Bagelan. Sukaaaa. Biasanya jadi teman kopi 😍😍

    ReplyDelete
  3. Sedapnya selalu beli tak pernah buat. Cicah kopi o fuhhh nikmat tak terkata.

    ReplyDelete
  4. Masa kecik2 memang suka makan roti ni. Nostalgia sungguh la.

    ReplyDelete
  5. ni yang kita dok buat masa time PKP dulu sebab manjang je beli roti pastu ada sekali tu semua tak larat dah nak makan roti. Kita buat je gini tapi tak letak gula

    ReplyDelete
  6. Sedap owh bila buat macam ini..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca dan komen. Mohon komen yang baik2 saja. Segala komen berunsur fitnah atau kata2 kesat saya akan delete.