ANAK BONGSU

 Assalamualaikum



Anak bongsu memang macam ni ke?


Tak kan?

Rasanya anak bongsu LM saja macam ni. Bila buat kerja sekolah kena tunggu depan dia walau dah umur 7 tahun. Manja dia macam usia tu 3 tahun, sabar Je la.



Dia buat kerja kemain santai, maknya lepas masak dengan berpeluh, panas, rimas terus jadi panas hati. Volume terus jadi 4 /5. Hahhahaha.


Manjakan anak?

Tak pun. Sama saja layanan bongsu ke tidak tapi entah kenapa manja teramat anak sorang ni. 


Kadang tu LM pujuk hati, ikut la nak meniarap ke, nak mencangkung ke janji kerja dia siap. 


Ops


Ada juga aksi buat kerja sekolah sambil mencangkung. 


Sabar mak! Sabar! 

Post a Comment

4 Comments

Suria Amanda said…
Ye kot LM sebab dia anak bongsu...nak plak lelaki...SA pening ngan nak buah yg Aydan tu..anak no 2 macam2 hal
Mama Zharfan said…
anak bongsu biasanya manja terlebey (sama mcm my anak bongsu jugak)
Puan Hazel said…
Next level ni manja dia hihi...
Janji kerja siap ye nak 👍
fanny_dcatqueen said…
😂😂 I feel you kakaaaak 🤭. Memang macam tuh anak bungsu. 😁. Teringat pula adik saya paling bungsu, laki2 juga. Satu2nya lelaki pun. Dan di kluarga saya, suku Batak, lelaki paling ditunggu karena pewaris marga. Karenanya oleh papa dia dimanja sangat. Tapi kami pun sayang dengan dia, apalagi jarak usia jauh. Nasib baik besarnya jadi anak bertanggung jawab 🤭.