Pagi semua.
Salam Sabtu. Harini tak larat nak keluar mencari makanan walau cuti. Maka otak seminit , terus capai mihun, rendam dan rebus. Ada left over sup tulang hari semalam yang saya frozenkan saya bawa keluar semula panaskan. Taraaaa.
Siap dah menu sarapan ringkas kami. Lunch nanti kita fikir kemudian. Cuti sampai Rabu, kena ligat sikit otak fikir menu pagi sampai ke dinner. hehe
Korang balik kampung ke tu?
7 Comments
MZ pun bf masak megi goreng ajer sbb lunch nanti nak gi attend kenduri
ReplyDeleteKalau malas keluar memang kepala kena ligat fikirkan menu.
ReplyDeleteTindakan yang baik, jimat ..
ReplyDeleteWhoa..Sedap tu...
ReplyDeleteSaya tak balik kampung..
Wah, bihun sup utara, warna kuning. Rajin. 😋👍
ReplyDeleteSaya tak balik kampung pun. Suami kerja.
Bihun sup .. tapi sekarang kebanyakkan kedai hidang bihun sup putih ..dah tak rendam dengan kunyit jadikan kuning macam ni
ReplyDeleteMihunnya memang kuning ya kak? Saya tak pernah lihat mihun kuning di sini
ReplyDeleteTerima kasih sudi membaca dan komen. Mohon komen yang baik2 saja. Segala komen berunsur fitnah atau kata2 kesat saya akan delete.