MIHUN SUP


Pagi semua.
Salam Sabtu. Harini tak larat nak keluar mencari makanan walau cuti. Maka otak seminit , terus capai mihun, rendam dan rebus. Ada left over sup tulang hari semalam yang saya frozenkan saya bawa keluar semula panaskan. Taraaaa. 

Siap dah menu sarapan ringkas kami. Lunch nanti kita fikir kemudian. Cuti sampai Rabu, kena ligat sikit otak fikir menu pagi sampai ke dinner. hehe

Korang balik kampung ke tu?

Post a Comment

7 Comments

  1. MZ pun bf masak megi goreng ajer sbb lunch nanti nak gi attend kenduri

    ReplyDelete
  2. Kalau malas keluar memang kepala kena ligat fikirkan menu.

    ReplyDelete
  3. Tindakan yang baik, jimat ..

    ReplyDelete
  4. Whoa..Sedap tu...
    Saya tak balik kampung..

    ReplyDelete
  5. Wah, bihun sup utara, warna kuning. Rajin. 😋👍
    Saya tak balik kampung pun. Suami kerja.

    ReplyDelete
  6. Bihun sup .. tapi sekarang kebanyakkan kedai hidang bihun sup putih ..dah tak rendam dengan kunyit jadikan kuning macam ni

    ReplyDelete
  7. Mihunnya memang kuning ya kak? Saya tak pernah lihat mihun kuning di sini

    ReplyDelete

Terima kasih sudi membaca dan komen. Mohon komen yang baik2 saja. Segala komen berunsur fitnah atau kata2 kesat saya akan delete.