Assalamualaikum. Salam Selasa. Entah kenapa terasa moody dan lemau semacam harini. Pagi ni saya cuma goreng mihun Singapore untuk sarapan dan bekal . Tak terlalu Singapore la kot, saya letak kucai, hehe. Nampak macam kurang berseri hanya ada carrot, terus saya campak sedikit kucai dalam mihun tu. Portein saya cuma letak ayam dan bebola ikan serta tiga biji telur.
Ni saya punya, sedikit mihun, telur dadar dan beberapa helai daun salad yang saya hiris .
Korang suka makan mihun Singapore ke mihun Malaysia? hehehehe(gurau)
1 Comments
Bee Hoon singapore pedas dia pada lada hitam tapi saya lebih suka Beehoon malaysia le sebab boleh lebih pedas dan nampak merah gitu. Lebihkan taugeh bila makan krup krap krup krap. Jangan nangis udahle sebab ada taugeh. eh
ReplyDeleteTerima kasih sudi membaca dan komen. Mohon komen yang baik2 saja. Segala komen berunsur fitnah atau kata2 kesat saya akan delete.